Your best friend for file transfer.

Fetch application logoFetch

Can't upload either! (4 posts)

  • Started 6 years ago by YKY
  • Latest reply 6 years ago from Scott McGuire
  • YKY Member

    I've been trying for ages to publish from iWeb, using Fetch and at first, I received an error message 550.

    Now it says the upload has completed but when I go to my website www.ykymanagement.com, all I see is a grey page.

    Posted 6 years ago #

  • Scott McGuire Administrator

    Hi,

    The usual cause of this problem is that you have not uploaded your webpages to quite the right place.

    Please try following these instructions and see if they help fix the problem:

    1. Create a folder on your desktop with the name of your website (something like "My WebSite March 5").
    2. In iWeb, go to the File menu, and choose Publish to a Folder.
    3. You will be prompted to choose a folder to put your website files in. Choose the folder you created on your desktop.
    4. iWeb will export the files that make up your website.
    5. Open Fetch.
    6. Enter the information for your server into the New Connection dialog and click Connect.
    7. A new window listing the folder and files on your server appears. This is the Fetch transfer window.
    8. In the transfer window, open the folder where you want to put your website files. You can change to a different folder by double-clicking on its icon. (Note that on some servers you do not need to change to a different folder.)
    9. Open the website folder you created on your desktop. You will see an index.html and one or more folders.
    10. Select all of these and drag them to the transfer window of Fetch.
    11. Fetch will start uploading your files and folders. The dog cursor runs until Fetch has finished putting your files on to the server.
    12. Once Fetch has finished uploading, visit your website to make sure it looks correct.

    Let us know if this helps or not.

    Thanks,

    Scott McGuire
    Fetch Softworks

    Posted 6 years ago #

  • YKY Member

    Hi Scott

    Thanks for your reply. I followed your instructions, but my website still comes up as just a grey page.

    Best
    EJ

    Posted 6 years ago #

  • Scott McGuire Administrator

    Hi EJ,

    We'd like some more information to help figure out what's going on.

    Could you please do the following?

    * Quit Fetch, if it's running.
    * Open Fetch again.
    * Connect to your server.
    * Go to the View menu, and choose Refresh.
    * Go to the Window menu, and choose Fetch Transcript.
    * Copy the entire contents of the transcript window, and paste them into a reply to this message.

    Thanks,

    Scott McGuire
    Fetch Softworks

    Posted 6 years ago #

Reply

  • Or nickname, if you prefer.
  • This will be kept confidential.
  • This is to ensure that you’re a person, not a spambot.