Your best friend for file transfer.

Fetch application logoFetch

CGI Scripts don't work on all browsers - what is fix? (3 posts)

This is an archived topic. The information in it is likely to be out-of-date and no longer applicable to current versions of Fetch.
  • Started 12 years ago by seek
  • Latest reply 12 years ago from prairie1
  • seek Member

    I am using FETCH on a MAC. My form works (created on Adobe Page Mill) on my broswer (old version of Netscape). Some people who use PC's have not been able to get the form to work - what happens is that an email window opens with the (mailto) address. If you send the email, there is no content.

    I am trying to locate the problem. Is it something that I need to specify in FETCH???

    Thanks for any tips - this is driving me crazy, but I think it has to be a common problem.

    Note: The script in Adobe is simply:

    mailto:debbie@creativeharmony.org

    then: POST

    It works on my MAC with an old version of Netscape.

    Posted 12 years ago #

  • Jim Matthews Administrator

    This sounds like an issue with the script itself, rather than with Fetch. Fetch apparently is uploading the script correctly (or else it would not work on any browser), but the script itself is not compatible with some browsers. You should contact Adobe support or a web scripting consultant for more information.

    Thanks,

    Jim Matthews
    Fetch Softworks

    Posted 12 years ago #

  • prairie1 Member

    If the attempt to submit the form invokes the mail client, the problem is much more likely to be in the page than the script. Pagemill is somewhat famous for creating pages that are not cross-browser/OS compliant. If you post the URL of the page in question I'll take a look.

    Please also e-mail to prairie@sitesmart.com so I'll know you have replied - I don't visit this board very often.

    Posted 12 years ago #

Topic closed

This topic has been closed.