Your best friend for file transfer.

Fetch application logoFetch

help please... (3 posts)

  • Started 9 years ago by ncavalier
  • Latest reply 9 years ago from Scott McGuire
  • ncavalier Member

    i am trying to upload my website to the net. well i ftp-ed all my files and i get question marks when i veiw the site in my browser (safari), for all the parts of the site, se for urself. ( they are able to be clicked on, to get to all the pages, it works, but u can see what u are looking at. i did have a website in the sames domain name that was redirected, i cancelled the redirection and now im waiting to see if that was what the problem was.

    here is the site:

    my question is, is there something that i can do to fix this problem if it isnt the url redirection? i

    i am using image ready and the files i uploaded are html document, not image ready docs, or jpgs. lmk if u guys have any advice or help u can throw my way,


    nick cavalier

    Posted 9 years ago #

  • ncavalier Member

    so no it is not the redirection, i am so lost, some one w/ knowlege please enlightem me. my e mial is



    Posted 9 years ago #

  • Scott McGuire Administrator

    Hi Nick,

    I went to your website using the address above and I don't see any problems with it - all the images show up fine. Can you give us a URL to a page where you're seeing missing images? We'll take a look and see if we can figure out what the problem might be.


    Scott McGuire
    Fetch Softworks

    Posted 9 years ago #


  • Or nickname, if you prefer.
  • This will be kept confidential.
  • This is to ensure that you’re a person, not a spambot.