Your best friend for file transfer.

Fetch application logoFetch

not working at all (2 posts)

  • Started 7 years ago by eeb
  • Latest reply 7 years ago from Jim Matthews
  • eeb Member

    I'm a little confused. I've used fetch for a couple different sites and I recently made a new website for my graphic design/ recording studio (important to note that i'm a graphic designer not a web programmer by any means)

    I uploaded or "put" all the files and nothing works anymore.. i get the HTTP 403 message.. I've checked and double checked.. everything is there.. my index files are there.. i tried switching from an htm file to a html file but still nothing.

    I don't understand what i could possibly be doing wrong.. I've done exactly this for 3 other websites without problems

    Posted 7 years ago #

  • Jim Matthews Administrator

    Hi,

    The most common source of this sort of problem is uploading the files to the wrong folder on the server. So I would double-check with your hosting company to make sure you are uploading the index.html file (and other files) to the right folder on the server.

    If that does not help, try uploading index.html again and then choose "Fetch Transcript" from the Window menu and post the contents of that window here, along with the URL of your website. I'll try to figure out what is wrong.

    Thanks,

    Posted 7 years ago #

Reply

  • Or nickname, if you prefer.
  • This will be kept confidential.
  • This is to ensure that you’re a person, not a spambot.