Your best friend for file transfer.

Fetch application logoFetch

SOME images won't load in IE 5 (3 posts)

This is an archived topic. The information in it is likely to be out-of-date and no longer applicable to current versions of Fetch.
  • Started 11 years ago by ml-web
  • Latest reply 11 years ago from ml-web
  • ml-web Member

    I don't know why, but for some reason a website I am uploading via fetch (version 3.0.3 has a better sucess rate at viewing the images than 4.0.3) will only display around 50% of the images on Internet Explorer version 5. Netscape displays them fine, so does IE versions 4.5, 5.1, and 6- Just not version 5. To make it worse, some of the images that display on version 5 for one machine, won't display on version 5 for another machine across the room... and vice versa. The webserver is in-house, and the html files load fine on all browsers and versions. Does anyone have any ideas on why this happens and how to fix it?

    Posted 11 years ago #

  • Jim Matthews Administrator

    That's very strange, and seems like more of an IE problem than anything else. You mention that it's an internal server, so I assume there's no way for me to try to reproduce the problem?

    Thanks,

    Jim Matthews
    Fetch Softworks

    Posted 11 years ago #

  • ml-web Member

    It's happening a lot less and on fewer machines as time goes on. The only solution I can make up is that there is some kind of delay on the server of some sort. Anyway, thanks for your help.

    Posted 11 years ago #

Topic closed

This topic has been closed.