Your best friend for file transfer.

Fetch application logoFetch

The 10.1 bug fix won't work :( (8 posts)

This is an archived topic. The information in it is likely to be out-of-date and no longer applicable to current versions of Fetch.
  • Started 12 years ago by antony
  • Latest reply 12 years ago from antony
  • antony Member

    I have the same bug in 9.2

    I can connect but it won't retrieve any files.

    I have tried all the different combinations I can think of but no luck.

    My ISP says that there server won't support passave mode......

    Can anyone help out

    Posted 12 years ago #

  • Jim Matthews Administrator

    If the server wont support passive mode you should uncheck the "Use Passive mode transfers (PASV)" box. If that does not work please post the contents of the Fetch Transcript window (it's listed in the Window menu).

    Thanks,

    Jim Matthews
    Fetch Softworks

    Posted 12 years ago #

  • antony Member

    This is it tring to connect

    *********With passave mode**************

    System Version = 0x1010
    Connecting to home.iprimis.com.au port 21 (10/11/01 8:07:18 PM)
    Connecting to home.iprimus.com.au port 21 (10/11/01 8:07:33 PM)
    220 s19 Microsoft FTP Service (Version 4.0).
    ADAT
    500 'ADAT Hi there, do you support security?': command not understood
    USER topi
    331 Password required for topi.
    PASS
    230-*

    230-* Internet Primus Personal Web Page Server

    230-*

    230-* Current limit is 10 megabytes.

    230-*

    230-* Any problems please email

    230-* support@iprimus.com.au

    230-*
    230 User topi logged in.
    SYST
    215 Windows_NT version 4.0
    PWD
    257 "/" is current directory.
    MACB ENABLE
    500 'MACB ENABLE': command not understood
    SITE DIRSTYLE
    200 MSDOS-like directory output is off
    PWD
    257 "/" is current directory.
    PASV
    227 Entering Passive Mode (203,134,64,103,8,58).
    LIST

    *****And without passave mode *************************selected****

    CStreamOT::Read() OTRcv() returned -3208
    Connecting to home.iprimus.com.au port 21 (10/11/01 8:10:22 PM)
    220 s20 Microsoft FTP Service (Version 4.0).
    ADAT
    500 'ADAT Hi there, do you support security?': command not understood
    USER topi
    331 Password required for topi.
    PASS
    230-*

    230-* Internet Primus Personal Web Page Server

    230-*

    230-* Current limit is 10 megabytes.

    230-*

    230-* Any problems please email

    230-* support@iprimus.com.au

    230-*
    230 User topi logged in.
    SYST
    215 Windows_NT version 4.0
    PWD
    257 "/" is current directory.
    MACB ENABLE
    500 'MACB ENABLE': command not understood
    SITE DIRSTYLE
    200 MSDOS-like directory output is off
    PWD
    257 "/" is current directory.

    I hope you can help thanks :)

    Posted 12 years ago #

  • Jim Matthews Administrator

    You say that you are running 9.2 but your transcript shows you running 10.1 -- is that right?

    Another option (on 10.1) is to uncheck "Use passive mode transfers (PASV)", and disable all but one of the network interfaces in the Network pane of System Preferences. Let me know if that does not work.

    Jim Matthews
    Fetch Softworks

    Posted 12 years ago #

  • antony Member

    Yeah I was using 10.1 but it won't work in 9.2 either.

    But I can connect to the server and get a listing of all directories if I am using the built in ftp from within the terminal.

    So I'm thinking it has something to do with fetch.

    I have tried lots of combinations withing fetch but I'm not sure which things you thing I should change withing the network preferences?

    Thanks for the help :)

    Posted 12 years ago #

  • antony Member

    Yeah I was using 10.1 but it won't work in 9.2 either.

    But I can connect to the server and get a listing of all directories if I am using the built in ftp from within the terminal.

    So I'm thinking it has something to do with fetch.

    I have tried lots of combinations withing fetch but I'm not sure which things you thing I should change withing the network preferences?

    Thanks for the help :)

    Posted 12 years ago #

  • antony Member

    Ok I found out what you were talking about and disabled all but Internet connect in the network pref

    It still does the same thing

    This is the transcript ( including when I press stop in the gui.

    System Version = 0x1010
    Connecting to home.iprimus.com.au port 21 (11/11/01 12:25:01 PM)
    220 s19 Microsoft FTP Service (Version 4.0).
    ADAT
    500 'ADAT Hi there, do you support security?': command not understood
    USER topi
    331 Password required for topi.
    PASS
    230-*

    230-* Internet Primus Personal Web Page Server

    230-*

    230-* Current limit is 10 megabytes.

    230-*

    230-* Any problems please email

    230-* support@iprimus.com.au

    230-*
    230 User topi logged in.
    SYST
    215 Windows_NT version 4.0
    PWD
    257 "/" is current directory.
    MACB ENABLE
    500 'MACB ENABLE': command not understood
    SITE DIRSTYLE
    200 MSDOS-like directory output is off
    PWD
    257 "/" is current directory.
    ABOR
    CStreamOT::Read() OTRcv() returned -3208
    225 ABOR command successful.
    NOOP
    200 NOOP command successful.
    NOOP
    200 NOOP command successful.

    Thanks Antony

    Posted 12 years ago #

  • antony Member

    ok that was weird I reinstalled fetch in 9.2 and that didn't fix anything then I installed it in 10.1 and it works now!!!!

    It displays directories without problems!!!

    Posted 12 years ago #

Topic closed

This topic has been closed.