Your best friend for file transfer.

Fetch application logoFetch

trouble setting up on new computer (5 posts)

  • Started 8 years ago by Carolena
  • Latest reply 8 years ago from Carolena
  • Carolena Member

    I'm just putting a new office together. The old system was so old that all of my actions were automatic (i.e. can't remember how I did this before) and I'm having trouble getting Fetch 4.0.3 to load on the new Mac. (OS 10.4.7)

    When I enter "ftpbusiness.earthlink.net" and my user ID and password, it tells me there is no host by that name. But it works on my other computer. Any ideas what I'm doing wrong?

    Posted 8 years ago #

  • Jim Matthews Administrator

    I don't think that's a correct hostname. I would recommend checking the other computer to make sure that's what it's connecting to.

    Thanks,

    Jim Matthews
    Fetch Softworks

    Posted 8 years ago #

  • Carolena Member

    Nope, that's the one that's connecting on the other computer. What kind of host name am I looking for?

    [This message has been edited by Carolena (edited 08-02-2006).]

    Posted 8 years ago #

  • Jim Matthews Administrator

    Are you sure that the other computer isn't connecting to

    ftp.business.earthlink.net

    with a period between "ftp" and "business"? Have you tried that on your computer?

    Thanks,

    Jim Matthews
    Fetch Softworks

    Posted 8 years ago #

  • Carolena Member

    Sigh, yes that's the correction, a period btwn ftp and business. It appears to have healed itself while I was away because it displayed the correction this morning without my fixing it. I have a feeling the error might have had to do with connection problems with our new wireless. Let's hope this is the last of it! Thanks for your patience.

    Posted 8 years ago #

Reply

  • Or nickname, if you prefer.
  • This will be kept confidential.
  • This is to ensure that you’re a person, not a spambot.