Your best friend for file transfer.

Fetch application logoFetch

Upload scripts not working (3 posts)

This is an archived topic. The information in it is likely to be out-of-date and no longer applicable to current versions of Fetch.
  • Started 12 years ago by Brandon Blatcher
  • Latest reply 12 years ago from Brandon Blatcher
  • Brandon Blatcher Member

    ok, I'm trying to use the included script to auto upload files.

    I doubleclick on the icon to and set it up like so:
    ftp://[connectsav[:******]@]ftp.*******.net/Commercial FTP/%20 FTP Users/Connectsav

    where * indicates the unique info for the server, yet I get an error message saying no such hose exists. This is the exact same info I use in the Fetch bookmark, so I'm not sure what I'm doing wrong.

    Anyone know how what I'm doing wrong?

    Posted 12 years ago #

  • Jim Matthews Administrator

    Do you actually have those bracket characters ([ and ]) in the URL? They indicate parts of the URL that can be omitted in some cases, but you don't want to actually have brackets in your URL.

    Thanks,

    Jim Matthews
    Fetch Softworks

    Posted 12 years ago #

  • Brandon Blatcher Member

    [QUOTE]Originally posted by JimMatthews:
    [B]Do you actually have those bracket characters ([ and ]) in the URL? They indicate parts of the URL that can be omitted in some cases, but you don't want to actually have brackets in your URL.

    Awesome, that worked! Thanks for the speedy reply!

    Posted 12 years ago #

Topic closed

This topic has been closed.