Your best friend for file transfer.

Fetch application logoFetch

Fetch connects but no files appear (the dog stops running) (8 posts)

  • Started 2 years ago by Tto12ny
  • Latest reply 2 years ago from Jim Matthews
  • Tto12ny Member

    I have a website at http://freespace.virgin.net/keepers.barn/ParishMag/index.html

    I use RapidWeaver to upload pages to the site.

    Occasionally I use Fetch to keep a track on the size of the website and to delete old files.

    Today Fetch connected but no files appeared. It is as if there are no files on the server.

    But the website exists and I upload new pages every day.

    Any help would be much appreciated.

    Thanks.

    Tony

    Posted 2 years ago #

  • Jim Matthews Administrator

    Hi,

    The website still appears, so the files must be on the server somewhere. Have you tried refreshing the file list (choose Refresh from the View menu)?

    Thanks,

    Jim Matthews
    Fetch Softworks

    Posted 2 years ago #

  • Tto12ny Member

    Jim

    Refreshed many times, also tried toggling PASV, no luck.

    Thanks.

    Tony

    Posted 2 years ago #

  • Jim Matthews Administrator

    Hi,

    Perhaps the web host reconfigured the server, and your website files are stored in a different folder now. I would contact the web host to get their take.

    Thanks,

    Jim Matthews
    Fetch Softworks

    Posted 2 years ago #

  • Tto12ny Member

    Jim

    If that is the case, how come RapidWeaver can upload files OK?

    I have contacted Virgin, but they are notorious (unlike your very prompt replies) for their poor support.

    Thanks.

    Tony

    Posted 2 years ago #

  • Jim Matthews Administrator

    I would double-check that Fetch and RapidWeaver are connecting to the same server, with the same username, and using the same protocol (e.g. FTP or SFTP), and viewing the same folder on the server.

    Thanks,

    Jim Matthews
    Fetch Softworks

    Posted 2 years ago #

  • Tto12ny Member

    Jim

    RapidWeaver works OK and uses the same login details.

    Fetch connects, but there is nothing there.

    I uploaded a new folder called Tseting (sic), but that just disappeared when I tried to open it.

    Again it is on the server as I can see it on WebView, but this just shows me the website, not the actual files.

    Tried again and got the spelling correct.

    Please see website of Fetch screenshots

    http://freespace.virgin.net/keepers.barn/ParishMag/styled-44/index.html

    Thanks.

    Tony

    Posted 2 years ago #

  • Jim Matthews Administrator

    Hi,

    That's very odd. Could you try uploading another test folder, and opening it, and then choose "Fetch Transcript" from the Window menu and send me the contents (either here or at http://fetchsoftworks.com/fetch/feedback)?

    Thanks,

    Jim Matthews
    Fetch Softworks

    Posted 2 years ago #

Reply

  • Or nickname, if you prefer.
  • This will be kept confidential.
  • This is to ensure that you’re a person, not a spambot.