Your best friend for file transfer.

Fetch application logoFetch

help with publishing website (11 posts)

  • Started 6 years ago by bspaperie
  • Latest reply 6 years ago from Jim Matthews
  • bspaperie Member

    I have built a website using iWeb, Fetch and my host is Yahoo. When I try to visit my website (www.bartlettstreetpaperie.com), the "parent directory" pops up. If I click on the folder "BSP" I can reach my homepage, but I'm wondering what step I'ved missed. Is my mistake somewhere in iWeb, my Fetch settings, or my Yahoo settings? Thanks so much!

    Posted 6 years ago #

  • Scott McGuire Administrator

    Hi,

    I took a look at your website and it looks like you've fixed the problem, but if you still have questions, please let us know.

    Thanks,

    Scott McGuire
    Fetch Softworks

    Posted 6 years ago #

  • 4my2snrubs Member

    Originally posted by bspaperie:

    I have built a website using iWeb, Fetch and my host is Yahoo. When I try to visit my website (www.bartlettstreetpaperie.com), the "parent directory" pops up. If I click on the folder "BSP" I can reach my homepage, but I'm wondering what step I'ved missed. Is my mistake somewhere in iWeb, my Fetch settings, or my Yahoo settings? Thanks so much!

    I see that your site works perfectly- I too used iweb to design my site, using godaddy as my host, and I can't get fetch to send my site up. Can I ask how you did this so that I may do the same? Thanks.

    Posted 6 years ago #

  • tedsmith8 Member

    I've got a similar snafu - my site, circlesofinfluence.net, gives me an index. I have to click on the "circlesofinfluence2" option, then the "home.html" one to get to the proper site. What've I done wrong?

    Posted 6 years ago #

  • tedsmith8 Member

    I've got a similar snafu - my site, circlesofinfluence.net, gives me an index. I have to click on the "circlesofinfluence2" option, then the "home.html" one to get to the proper site. What've I done wrong?

    Posted 6 years ago #

  • Jim Matthews Administrator

    tedsmith8:

    When you published your iWeb site to a folder, was the name of the folder CircleofInfluence2? If so, the problem is that you uploaded the entire folder, instead of just uploading the contents.

    For more information on using Fetch with iWeb, see this help topic.

    Thanks,

    Jim Matthews
    Fetch Softworks

    Posted 6 years ago #

  • tedsmith8 Member

    Thanks for the advice, I've got the right page opening now. A new problem has arisen, though, which I could not solve by pouring through this year's posts: why are my iphoto files and my title graphic being read as blue question marks?

    Posted 6 years ago #

  • Jim Matthews Administrator

    I'm not seeing those question marks -- is the problem fixed now?

    Thanks,

    Jim Matthews
    Fetch Softworks

    Posted 6 years ago #

  • tedsmith8 Member

    Wild - those question marks are there when I click "web view" in Fetch, but not when I just surf to the page independently. Is that unusual?
    Thanks for the help...

    Posted 6 years ago #

  • tedsmith8 Member

    Actually...they are now blue question marks within Fetch and as an independent search. What's going on?

    Posted 6 years ago #

  • Jim Matthews Administrator

    When you click WebView it should take you to the same web location you would go to manually. What do you see in the address bar of your web browser after you click WebView?

    I am still not seeing blue triangles at your site. I am going to http://circlesofinfluence.net, and being redirected to http://circlesofinfluence.net/Home.html

    Thanks,

    Jim Matthews
    Fetch Softworks

    Posted 6 years ago #

Reply

  • Or nickname, if you prefer.
  • This will be kept confidential.
  • This is to ensure that you’re a person, not a spambot.