Your best friend for file transfer.

Fetch application logoFetch

Images won't upload (5 posts)

This is an archived topic. The information in it is likely to be out-of-date and no longer applicable to current versions of Fetch.
  • Started 11 years ago by elemdi
  • Latest reply 11 years ago from elemdi
  • elemdi Member

    I'm running a trial of Fetch, and my images will not upload. What I get is the image box with a red circle with a white X inside it.

    I've tried using both Automatic and Raw Data, checking and unchecking passive ftp, and the images are not huge.

    One thing I noticed was that no matter what I selected , the page was uploaded as Hypertext. I thought that was strange, but I've just started learning.

    Any advice would be much appreciated.

    Posted 11 years ago #

  • Jim Matthews Administrator

    It sounds like the images are uploading, but that your web pages aren't finding them. Usually this means that they were uploaded to one directory while the web pages expect to find them in another. If you post the URL of the web page with the missing images I'll take a look.

    Thanks,

    Jim Matthews
    Fetch Softworks

    Posted 11 years ago #

  • elemdi Member

    My address is:
    http://home.earthlink.net/~ldipetto

    Thanks again,
    Lisa

    Posted 11 years ago #

  • Jim Matthews Administrator

    The images all show up for me (nice paintings!). Are you still seeing the red Xs?

    Thanks,

    Jim Matthews
    Fetch Softworks

    Posted 11 years ago #

  • elemdi Member

    I wound up correcting the problem last night- my images were not in the right folder, and that was all. I'm still kind of stumbling around...
    Thanks again for such a quick reply,
    Lisa

    Posted 11 years ago #

Topic closed

This topic has been closed.