Your best friend for file transfer.

Fetch application logoFetch

Trouble! (4 posts)

This is an archived topic. The information in it is likely to be out-of-date and no longer applicable to current versions of Fetch.
  • Started 10 years ago by authorm
  • Latest reply 10 years ago from Jim Matthews
  • authorm Member

    I just switched my website from a drag and drop program to using html to build from scratch. I have all my pages, the links work, etc. but i can't seem to get them to upload. The index page shows up but none of the pictures. I'm wondering if I need to save all the files in a certain manner to get them to show up, or if I need to upload in a way I'm missing...the files get uploaded and show up in the Fetch list but don't show up on the internet...help!

    M

    Posted 10 years ago #

  • Jim Matthews Administrator

    That often means that the files on the server aren't where the HTML says they should be. What is the URL of a page with missing pictures?

    Thanks,

    Jim Matthews
    Fetch Softworks

    Posted 10 years ago #

  • authorm Member

    I contacted my hosting service and was told to put all the files in my "web" folder. I uploaded them all, but they're not showing up. I uploaded all files and folders into the web folder, so the html coding should be fine as far as finding the pics, backgrounds,etc. within the uploaded folders. I think the web folder on the server must be corrupted or otherwise not correct....the website is www.meganhart.com I've checked in Explorer and Netscape, and things are missing in both browsers. Any advice you can give is appreciatd....I just dropped $25 on the program and if it doesn' work I'm going to be bummed....

    Originally posted by JimMatthews:

    That often means that the files on the server aren't where the HTML says they should be. What is the URL of a page with missing pictures?

    Thanks,

    Jim Matthews
    Fetch Softworks

    Posted 10 years ago #

  • Jim Matthews Administrator

    The first image that is not showing up is "photos/MonsterCloset.jpg" -- i.e. a file named "MonsterCloset.jpg" in a folder named "photos". The web server says that there's no such file on the server (i.e. either that file isn't in the photos folder, or there isn't a photos folder -- the error does not say which). Have you uploaded the photos folder from your Mac into the "web" folder on the server?

    Thanks,

    Jim Matthews
    Fetch Softworks

    Posted 10 years ago #

Topic closed

This topic has been closed.