Your best friend for file transfer.

Fetch application logoFetch

files won't upload (6 posts)

  • Started 6 years ago by JudyAnn
  • Latest reply 6 years ago from Scott McGuire
  • JudyAnn Member

    I have been using Fetch version 3.0.3 for a long time on a daily basis to upload files to my server Network Solutions. Last Friday it would not upload any files - dog just kept running. Called Network Solutions - no problem with the server. Downloaded, paid for, and installed version 4.0.3 of Fetch. Still doesn't work. I have 2 websites and am experiencing the same problem with both. Both hosted with Network Solutions. Called them back this morning. Still no problem with server. I am using MAC OS 9. I will appreciate any suggestions at this point. Thank you, JudyAnn

    Posted 6 years ago #

  • Scott McGuire Administrator

    Hi JudyAnn,

    We're sorry to hear you're having problems.

    Try the following in Fetch:

    * Click Cancel in the New Connection dialog, if the New Connection dialog is showing.
    * Choose Preferences from the Fetch menu.
    * Click the Firewall tab.
    * Make sure the "Use passive mode transfers (PASV)" checkbox is checked.
    * Click OK.
    * Try uploading to the server again.

    Let us know if this fixes the problem or not.

    Thanks,

    Scott McGuire
    Fetch Softworks

    Posted 6 years ago #

  • JudyAnn Member

    Originally posted by ScottMcGuire:

    Hi JudyAnn,

    We're sorry to hear you're having problems.

    Try the following in Fetch:

    * Click Cancel in the New Connection dialog, if the New Connection dialog is showing.
    * Choose Preferences from the Fetch menu.
    * Click the Firewall tab.
    * Make sure the "Use passive mode transfers (PASV)" checkbox is checked.
    * Click OK.
    * Try uploading to the server again.

    Let us know if this fixes the problem or not.

    Thanks,

    Scott McGuire
    Fetch Softworks

    Posted 6 years ago #

  • JudyAnn Member

    Hi Scott,

    Yes, it worked. Thank you so much!

    JudyAnn

    Originally posted by ScottMcGuire:

    Hi JudyAnn,

    We're sorry to hear you're having problems.

    Try the following in Fetch:

    * Click Cancel in the New Connection dialog, if the New Connection dialog is showing.
    * Choose Preferences from the Fetch menu.
    * Click the Firewall tab.
    * Make sure the "Use passive mode transfers (PASV)" checkbox is checked.
    * Click OK.
    * Try uploading to the server again.

    Let us know if this fixes the problem or not.

    Thanks,

    Scott McGuire
    Fetch Softworks

    Posted 6 years ago #

  • JudyAnn Member

    Hi Scott,

    It worked! Thank you so much!

    JudyAnn

    Posted 6 years ago #

  • Scott McGuire Administrator

    Hi JudyAnn,

    You're welcome, we're glad to hear it's fixed!

    Best,

    Scott McGuire
    Fetch Softworks

    Posted 6 years ago #

Reply

  • Or nickname, if you prefer.
  • This will be kept confidential.
  • This is to ensure that you’re a person, not a spambot.