Your best friend for file transfer.

Fetch application logoFetch

Problem connecting in system panther (4 posts)

This is an archived topic. The information in it is likely to be out-of-date and no longer applicable to current versions of Fetch.
  • Started 10 years ago by beaver
  • Latest reply 10 years ago from Jim Matthews
  • beaver Member

    I have recently installed Mac system 10.3.2 (Panther) on my computer and can no longer make a connection using Fetch. I was using system 10.1.5 before on my computer with some problems that I could live with. When I try to log in now it gets to the part where it says getting file list and the dog keeps running and running but nothing happens. It is not my connection, as I can connect with my old laptop running system 8.1. I tried downloading the newer version on Fetch 4.03 but the same thing happens. Is there something I must do to make this work? Any ideas or help is greatly appreciated. Until this is solved the web pages cannot be updated.

    Thanks.

    Posted 10 years ago #

  • beaver Member

    I just tried it with the firewall turned off and it works. Is there another way around this or do I have to turn the firewall off everytime I use fetch?

    Posted 10 years ago #

  • kieran Member

    beaver: i was just going to post an almost identical situation. i also can make conection on my g-3 running os-9 but not with new fetch on g-5, os10-3.2 as you.

    the wierd part is fetch will allow me access to another server that I don't really need access to now. (of course!) like you, I cannot edit site files now. any progress on your end?

    thanks

    Originally posted by beaver:

    I have recently installed Mac system 10.3.2 (Panther) on my computer and can no longer make a connection using Fetch. I was using system 10.1.5 before on my computer with some problems that I could live with. When I try to log in now it gets to the part where it says getting file list and the dog keeps running and running but nothing happens. It is not my connection, as I can connect with my old laptop running system 8.1. I tried downloading the newer version on Fetch 4.03 but the same thing happens. Is there something I must do to make this work? Any ideas or help is greatly appreciated. Until this is solved the web pages cannot be updated.

    Thanks.

    Posted 10 years ago #

  • Jim Matthews Administrator

    beaver: You could also try checking the "Use passive mode transfers (PASV)" box in the Firewall section of Fetch Preferences. If that doesn't work you'll need to keep the firewall off.

    Thanks,

    Jim Matthews
    Fetch Softworks

    Posted 10 years ago #

Topic closed

This topic has been closed.